طرز تهیه خاویار بادمجان غذایی کاملا گیاهی و لذیذ
مواد لازم جهت پخت خاویار بادمجان:
- بادمجان: جهار عدد
- سیر: چهار حبه
- گوجه فرنگی: دو عدد
- جعفری: پنجاه گرم
- پیاز: دو عدد
- آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه خاویار بادمجان:
- ابتدا بادمجانها را کباب میکنیم و اجازه میدهیم خنک شود و سپس پوستشان را جدا میکنیم.
- سیر و پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل ماهیتابه روغن زیتون میریزیم و سیر و پیاز خرد شده را تفت میدهیم تا نرم شود.
- گوجه فرنگیها را پس از کباب کردن روی حرارت، پوست میکنیم و سپس کاملا ریز میکنیم.
- گوجه فرنگیها را درون ماهیتابهای میریزیم و خوب تفت میدهیم تا آبش تبخیر شود و سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم.
- حال بادمجانها را کاملا با گوشتکوب له کرده و درون ماهیتابه میریزیم.
- جعفری را روی تخته به خوبی خرد میکنیم و با آبلیمو به ماهیتابه اضافه میکنیم.
- در صورت تمایل میتوانیم مقداری رب گوجه فرنگی را در تابهای جدا تفت دهیم و سپس آنرا به خوراک اضافه میکنیم.
- حال اجازه میدهیم خوراک روی حرارت خوب جا افتاده و روغن بیندازد.
- اکنون میتوانیم خاویار بادمجان را همراه نان سرو کنیم و از طعم آن لذت ببریم.
آشپزان گرامی جهت مطالعه طرز تهیه انواع غذای ایرانی موجود در سایت ویبره لینک را دنبال نمایید. منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.
نظرات 0