مرغ غذایی خوشمزه است که به شیوههای مختلف طبخ میشود و مرغ زعفرانی یکی از خوشمزهترین آنهاست. در این مطلب طرز تهیه مرغ زعفرانی را آموزش می دهیم .مرغ سرشار از پروتئین است و می تواند، جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز باشد. مصرف پروتئین باعث کاهش وزن می شود. کنار مرغ زعفرانی علاوه بر برنج میتوانید هویج پخته شده، گوجه و یا سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. مدت طبخ آن نیز نیم ساعت است.
طرز تهیه مرغ زعفرانی
مواد لازم جهت تهیه مرغ زعفرانی:
- مرغ: دو قطعه
- آب لیمو: یک قاشق سوپ خوری
- آب پیاز: یک قاشق غذا خوری
- کره: پنجاه گرم ( به جای کره میتوان از سه قاشق غذا خوری روغن استفاده کرد)
- زعفران سابیده شده: به مقدار لازم (به روشهای معمول دم گردد)
- پودر سیر: نصف قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیهی مرغ زعفرانی:
- ابتدا دو تکه مرغ را شسته و سپس خشک کنید.
- مقداری زعفران را دم کرده سپس روی مرغها بمالید.
- پودر سیر و نمک و فلفل را نیز روی مرغ بمالید تا مرغ طعم دار شود.
- حال یک ماهیتابه نچسب را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید.
- سپس بعد از آب کره داخل ماهیتابه مرغ را دو دقیقه داخل کره تفت دهید و ماهیتابه را روی شعله پخش کن قرار دهید.
- زعفران دم کرده را با آب پیاز مخلوط کرده و به مرغها اضافه کنید و در تابه را بگذارید و اجازه دهید بپزد.
- پس از پختن مرغ به مدت بیست و پنج دقیقه، آب لیمو را به آن اضافه کنید.
- مرغها را بغلتانید تا به خوبی طعم زعفران بگیرد.
- در ماهیتابه را بردارید و حدود پنج دقیقه اجازه دهید تا آب مرغ تبخیر شود.
- حال میتوانید این مرغ زعفرانی خوشمزه را سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
نظرات 0