گراتن مرغ و قارچ یکی از خوردنی های خوشمزه و عالی برای کودکان است. این گراتن بی شباهت به طرز تهیه سوفله مرغ نیست. در ادامه با طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ همراه ما باشید.
طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ خوشمزه با پخت سریع
جالب است بدانید طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ یکی از پیش غذاهای محبوب برای خانواده های ایرانی می باشد. این غذا ریشه فرانسوی دارد. برای آماده سازی آن از سس و پنیر پیتزا کمک گرفته می شود.
دستور تهیه گراتن مرغ و قارچ با ترکیب اصلی قارچ و مرغ دنبال می شود. برای تهیه گراتن از مواد خوشمزه ای کمک گرفته شده و همین موضوع طعم این غذا را ویژه و خاص می نماید.
مواد لازم
- فلفل دلمه: اگر فلفل دلمه شما در سایز کوچک است، ۲ عدد از آن را مورد استفاده قرار دهید.
- سینه مرغ: ۲ عدد کافی است. البته این مرغ ها باید در سایز متوسط انتخاب شده باشند(نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک).
- چیپس: یک بسته کفایت می کند. این چیپس باید از نوع خلالی باشد.
- قارچ: حدود دویست و پنجاه گرم
- پنیر پیتزا: این پنیر باید به میزان کافی مورد استفاده قرار گیرد.
- خیار شور: ۲۰۰ گرم
- سس مایونز: برای تهیه گراتن مرغ و قارچ به دو قاشق سوپ خوری نیاز خواهید داشت.
- کالباس: ۲۰۰ گرم
برای تهیه این گراتن به سبک تهیه پیتزا قارچ عمل کنید. در مرحله اول طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ, باید قارچ شسته شده را به شکل نگینی خرد کرده و آماده نمایید. در ادامه دو عدد سینه مرغ را در قابلمه گذاشته و پس از پختن مرغ، آن را به شکل رشته رشته در آورید.
فلفل دلمه ای نیز باید در اندازه قارچ ها تهیه شود. یک تابه مناسب برداشته و در آن روغن بریزید. در ادامه قارچ خرد شده را در روغن ریخته و تفت دهید. همان طور که می دانید قارچ تفت خورده سایزش کوچک خواهد شد. در ادامه فلفل دلمه ای خرد شده را می توان به قارچ تفت داده اضافه کنید. توجه داشته باشید که قارچ ها نباید به شکل آب انداخته باشند. برای جلوگیری از این کار باید قارچ را در حرارت بالا تفت دهید. این کار مانع از آب انداختن قارچ خواهد شد.
در ادامه یک ظرف نسبتاً بزرگ بردارید. فلفل و قارچ تفت خورده را در ظرف ریخته و در ادامه مرغ پخته رشته شده را به آن بیفزایید. خیار شور و کالباس را به شکل خرد به سایر محتویات اضافه نمایید. در آخر نیز سس مایونز را به مواد داخل ظرف بیفزایید. برای ادامه طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ یک ظرف پریکسی مناسب بردارید. چیپس خلالی را در کف ظرف ریخته و در ادامه محتویات داخل ظرف را به روی لایه چیپسی اضافه نمایید. در ادامه برای پوشش سطحی گراتن از پنیر پیتزا استفاده می شود.
در ادامه این لایه بندی را به ترتیب تا اتمام کامل مواد انجام دهید. حالا باید ظرف پیرکس را در فر قرار دهید. گریل فر را به مدت ۱۰ دقیقه روشن کنید. این کار برای طلایی شدت گراتن انجام می شود.
نظرات 0